Idle.PgL1.Ro sErVeR
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Idle.PgL1.Ro sErVeR FoRuM

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Unban Alina

In jos 
AutorMesaj
Alina

Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 13/09/2011

Unban Alina Empty
MesajSubiect: Unban Alina   Unban Alina Icon_minitimeMier Oct 12, 2011 4:50 am

[*]1.Nick-ul pe server in momentul banului: Alina
[*]2.Ip-ul tau: 92.83.174.36 - oricum e dinamic
[*]3.Adminul kre tea banat: slk # ceva de genul
[*]4.Data in kre tea banat: 11.10.2011
[*]5.Care crezi k a fost motivul: Sa faca rost de id-ul de messenger care l-ar fi putut cere frumos poate l-as fi dat.

Mentiuni: Nu imi place sa fiu luata la misto doar pentru ca sunt fata, faptul ca mi-a schimbat numele in "perversu" nu m-a impresionat deloc, mi se pare comportament de om imatur.

Care e problema aici? Femeile nu pot juca cs? Nu pot avea steam? Nu inteleg de ce atata bataie de joc.
Intrasem cu inca un prieten pentru cateva minute inainte de somn sa ne destresam insa se pare ca nu am gasit locul potrivit.

Si pentru informatia ta slk, daca ti-ar fi pasat macar sa justifici pozele, ban-ul, puteai sa ma lasi macar sa-mi cumpar arma si sa fac cativa pasi inainte sa imi faci poze, nu fix la inceputul rundei, ce wall voiai tu sa prinzi la mine? Crezi ca, daca as fi avut wall, mi-as fi pus de ala idiot incat sa vad si playerii din echipa mea, nu numai din echipa adversa? Si ma crezi atat de proasta incat sa folosesc coduri pe steam?
Crezi ca m-am nascut ieri? ca nu stiu cum se detecteaza wall-ul?
Oricum ce sa mai vorbesc despre coduri, voiai doar id-ul de messenger si ai vrut sa-l obtii asa. Nesimtire curata.

O zi placuta va doresc!
Sus In jos

Unban Alina
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» UnBan by AMD
» Va rog unban
» Unban Sid
» Va rog unban lol
» unban SP | Jew